Δύο ιστορικά ονόματα του Πειραιά ενώνουν τις δυνάμεις τους στον χώρο της Παιδείας

Εκτύπωση E-mail

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ «SAINT – PAUL – ΔΕΛΑΣΑΛ» ΜΕ ΤΗΝ Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δύο ιστορικά ονόματα του Πειραιά ενώνουν τις δυνάμεις τους στον χώρο της Παιδείας. Από τη μια, τα Εκπαιδευτήρια «Saint-Paul – Δελασάλ», με συνεχή παρουσία 126 χρόνων στο Μεγάλο Λιμάνι, που πρεσβεύουν τις ύψιστες παιδαγωγικές αρχές και κοινωνικές αξίες και ενισχύουν καθ’ όλη την πολυετή πορεία τους την εκπαιδευτική κοινότητα του Πειραιά και από την άλλη, ο Ολυμπιακός, το σωματείο-θρύλος, που έχει δοξάσει τον Πειραιά απ’ άκρη σ’ άκρη σε όλη την υφήλιο, έχουν συνάψει συμφωνία συνεργασίας, σύμφωνα με την οποία τα Εκπαιδευτήρια «Saint-Paul – Δελασάλ» αναδεικνύονται σε αποκλειστικό Εκπαιδευτικό και Παιδαγωγικό Συνεργάτη της ομάδας Μπάσκετ του Ολυμπιακού.

2019 12 05 afisa olympiakos

Πιο συγκεκριμένα, από τη σχολική χρονιά 2019-2020, το Γυμνάσιο-Λύκειο του «Saint-Paul» εντάσσει στο δυναμικό του μαθητές-αθλητές των Ακαδημιών Μπάσκετ της Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός, με στόχο την πολύπλευρη ανάπτυξη της προσωπικότητάς τους και την ενίσχυσή τους, στη δύσκολη πορεία του πρωταθλητισμού.

Παράλληλα, η Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός δέχεται στις Ακαδημίες της κατά προτεραιότητα μαθητές των Εκπαιδευτήριων «Saint-Paul – Δελασάλ» και συνεργάζεται με τη Σχολή σε θέματα αθλητικής παιδείας. 

Σχολή “Saint-Paul” και Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός θέτουν ως κοινό στόχο την προώθηση υψηλών αξιών, προσφέροντας σε μαθητές και αθλητές το αγαθό της ολοκληρωμένης Παιδείας.

pdfΔιαβάστε το Δελτίο Τύπου


Καλέστε μας

210 9904010