Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, τη χριστουγεννιάτικη γιορτή του σχολείου μας ετοίμασαν και μας παρουσίασαν, την Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου, οι πιο μικροί μας μαθητές της Α' δημοτικού.

Διαβάστε περισσότερα...

Με αισθήματα χαράς και υπερηφάνειας, παρακολουθήσαμε την Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2018, την επετειακή εκδήλωση της Σχολής μας για τον εορτασμό των 300 χρόνων του Παγκόσμιου Λασαλιανού Δικτύου, των 125 χρόνων του "Saint-Paul" και των 10 χρόνων του Δημοτικού "Δελασάλ" Αλίμου.

Διαβάστε περισσότερα...

Την Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου, όλοι οι μαθητές του σχολείου μας επισκέφτηκαν Θέατρο ΠΑΛΛΑΣ, για να παρακολουθήσουν τη θεατρική παράσταση «Η Παναγία των Παρισίων» του Βίκτωρος Ουγκώ. 

Διαβάστε περισσότερα...

Την Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου, στις 19:00, σας περιμένουμε στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημοτικού, για να παρακολουθήσουμε όλοι μαζί τη διαδραστική χριστουγεννιάτικη παράσταση "Η μπουγάδα του Αϊ Βασίλη"!

Διαβάστε περισσότερα...

Οι μαθητές του σχολείου μας συμμετείχαν ενεργά στην Παγκόσμια Εβδομάδα Πληροφορικής (3-9 Δεκεμβρίου) και πραγματοποίησαν μία ώρα κώδικα στο σχολείο, κατά τη διάρκεια του μαθήματος της Πληροφορικής, παίρνοντας μέρος στο πρόγραμμα «Η ‘Ωρα του Κώδικα», μια παγκόσμια εκστρατεία που έχει σαν στόχο, 10.000.000 μαθητές σε όλον τον κόσμο να δοκιμάσουν μία ώρα κώδικα, ώστε να εξοικειωθούν με τον προγραμματισμό και να απομυθοποιήσουν τις σχετικές δεξιότητες.

Διαβάστε περισσότερα...

Με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε στη χριστουγεννιάτικη γιορτή από την Α' δημοτικού, "Κάτι κινείται στον σάκο του Άγιου Βασίλη", που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2018, στις 11:00!

Διαβάστε περισσότερα...
  • 1
  • 2
Σελίδα 1 από 2

Καλέστε μας

210 9904010