Εκπαιδευτήρια "Saint-Paul - Δελασάλ"  -  Δημοτικό σχολείο "Δελασάλ"

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ «THE GREEN CITY»

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ «THE GREEN CITY»

Εκτύπωση E-mail

Το σχολείο μας συμμετέχει και φέτος στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης Ανακύκλωσης «The Green City», το μεγαλύτερο της Ευρώπης, το οποίο υλοποιούν η Περιφέρεια Αττικής και όλοι οι Δήμοι της Αττικής.

Έτσι σήμερα, ήρθε στην αυλή του σχολείου μας ένα «Κινητό Πράσινο Σημείο», με πλήρωμα δύο ατόμων, παρουσία υπεύθυνων του προγράμματος, οι οποίοι ενημέρωσαν/ευαισθητοποίησαν τους μαθητές μας, για το Πρόγραμμα Επιβράβευσης της Περιφέρειας Αττικής, τονίζοντας τα οφέλη αλλά και τη δυνατότητα να ανακυκλώνουν τα διαχωρισμένα υλικά 8 κατηγοριών (χαρτί/χαρτόνι, πλαστικά, μεταλλικά αντικείμενα, αλουμίνιο, γυαλί, ηλεκτρονικός/ηλεκτρικός εξοπλισμός, βρώσιμα έλαια και λίπη, καθώς και ρούχα/υφάσματα).

Για τη συμμετοχή του σχολείου μας στο πρόγραμμα, συγκεντρώσαμε συγκεκριμένα ανακυκλώσιμα υλικά. Τα υλικά αυτά ζυγίστηκαν και οι πόντοι που προέκυψαν, βάσει του τύπου και βάρους κάθε υλικού, πιστώθηκαν στο σχολείο που συμμετέχει και επιβραβεύεται ανάλογα. Τη διαδικασία αυτή οι μαθητές, είχαν την ευκαιρία να τη δουν στην πράξη, κατά τη διάρκεια της εκπαιδευτικής δράσης.


Καλέστε μας

210 9904010