Εκπαιδευτήρια "Saint-Paul - Δελασάλ"  -  Δημοτικό σχολείο "Δελασάλ"

Τελευταία ημέρα λειτουργίας του σχολείου χτες, πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων και οι μαθητές του νηπιαγωγείου και του δημοτικού μας ήρθαν στο σχολείο χωρίς σχολικές τσάντες, φορώντας ρούχα τις επιλογής τους και χριστουγεννιάτικα αξεσουάρ.

Διαβάστε περισσότερα...

Οι μαθητές του Ομίλου Θεατρικού Παιχνιδιού παρουσίασαν χτες τη δουλειά τους στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας με δύο παραστάσεις: "Santa...χιόνια" και "Πετρόσουπα"!

Διαβάστε περισσότερα...

Μία επίσκεψη γεμάτη χαρά

Τελευταία ημέρα λειτουργίας, πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων σήμερα και με χαρά και συγκίνηση υποδεχθήκαμε, για ακόμα μια φορά, παλιούς μαθητές των οποίων η αγάπη για το δημοτικό μας-το δημοτικό τους, παραμένει αναλλοίωτη στον χρόνο.

Διαβάστε περισσότερα...

Στο πλαίσιο της προσπάθειάς μας να ενισχύσουμε τις φιλανθρωπικές οργανώσεις, οι οποίες καθημερινά φροντίζουν για την κάλυψη των αναγκών των συνανθρώπων μας που μας έχουν ανάγκη, συσκευάσαμε με τη βοήθεια μαθητών μας και παραδώσαμε στην «Κάριτας Αθήνας – Προσφυγικό Έργο»:

Διαβάστε περισσότερα...

Οι μαθητές της Β' δημοτικού του σχολείου μας έφτιαξαν χριστουγεννιάτικες κάρτες, έγραψαν τις πιο όμορφες ευχές τους και τις αντάλλαξαν με τους συμμαθητές τους από το Δημοτικό "Άγιος Γεώργιος" του ΔΕΛΑΣΑΛ Σύρου.

Διαβάστε περισσότερα...

Οι μαθητές της Γ' δημοτικού είχαν και φέτος την ευκαιρία να συμμετέχουν σε κοινή δράση με το λασαλιανό σχολείο Notre Dame του Λιβάνου, με τίτλο «Chantons Noël».

Διαβάστε περισσότερα...
Σελίδα 1 από 3

Καλέστε μας

210 9904010