Εκπαιδευτήρια "Saint-Paul - Δελασάλ"  -  Δημοτικό σχολείο "Δελασάλ"

13ο Πολιτιστικό Διήμερο "Δελασάλ"

13ο Πολιτιστικό Διήμερο "Δελασάλ"

Εκτύπωση E-mail

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία, για ακόμα μια φορά, το 13ο Πολιτιστικό Διήμερο «Δελασάλ», το οποίο ήταν αφιερωμένο στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες που θα πραγματοποιηθούν το καλοκαίρι στο Παρίσι.

Μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικοί, απόφοιτοι και φίλοι, πέρασαν ένα υπέροχο σαββατοκύριακο στις εγκαταστάσεις του σχολείου μας, όπου είχαν την ευκαιρία να παίξουν, να διασκεδάσουν, να αθληθούν, να διαγωνιστούν, να παρακολουθήσουν παραστάσεις, ομιλίες και δρώμενα, να γευτούν βάφλες, σουβλάκια και παγωτά και να συμβάλουν στις φιλανθρωπικές δράσεις του σχολείου.

Στο πλαίσιο της Πολιτιστικής Εκδήλωσης, είχαμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε τα παιδιά των απογευματινών ομίλων σε επίδειξη Tae Kwon Do, μουσικοθεατρικό δρώμενο από τον όμιλο του θεατρικού παιχιδιού και μια υπέροχη παράσταση με τίτλο «Άρωμα Ελλάδας», από τους ομίλους του μπαλέτου, μοντέρνου χορού και παραδοσιακών χορών.

Ανάμεσα στις διάφορες εκδηλώσεις, είχαμε τη χαρά να έχουμε κοντά μας τους αθλητές του Πανελλήνιου Αθλητικού Συλλόγου Κινητικά Αναπήρων. Έτσι παρακολουθήσαμε αγώνα μπάσκετ με αμαξίδια, τους γνωρίσαμε και παίξαμε κι εμείς μαζί τους. Η αθλήτρια του συλλόγου και πρωταθλήτρια ξιφασκίας, Γεωργία Καλτσή, μας μίλησε για τις ανάγκες και τα δικαιώματα των ατόμων με αναπηρία, ενώ παρακολουθήσαμε και ένα υπέροχο χορευτικό με αμαξίδιο, από το αθλητικό σωματείο «Ιππόκαμπος ΑμεΑ».


Καλέστε μας

210 9904010