Εκπαιδευτήρια "Saint-Paul - Δελασάλ"  -  Δημοτικό σχολείο "Δελασάλ"

Το σχολείο μας συμμετέχει και φέτος στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης Ανακύκλωσης «The Green City», το μεγαλύτερο της Ευρώπης, το οποίο υλοποιούν η Περιφέρεια Αττικής και όλοι οι Δήμοι της Αττικής.

Διαβάστε περισσότερα...

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και οι μαθητές της Α' δημοτικού προετοιμάζονται για τη χριστουγεννιάτικη γιορτή τους, που θα μας παρουσιάσουν την Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου και ώρα 11:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας.

Διαβάστε περισσότερα...

Το σχολείο μας, στο πλαίσιο των φιλανθρωπικών του δράσεων, συμμετείχε και τη φετινή χρονιά, στο πρόγραμμα «Αστέρι της Ευχής» στα σχολεία, που οργανώνει το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος). 

Διαβάστε περισσότερα...

Με μια συγκινητική παράσταση, οι μαθητές της Δ' δημοτικού μάς βοήθησαν να γιορτάσουμε και να τιμήσουμε την επέτειο του Πολυτεχνείου και μας θύμισαν πως για την ελευθερία και τη δημοκρατία χρειάζονται αγώνες.

Διαβάστε περισσότερα...

Στο πλαίσιο των φιλανθρωπικών δράσεων του σχολείου μας, την χρονιά που μας πέρασε (2022), διαθέσαμε 4.000 ευρώ από τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν στο χριστουγεννιάτικο bazaar, στον Πανελλήνιο Σύλλογο "Η Καρδιά του Παιδιού" και συγκεκριμένα στο Πρόγραμμα παροχής προληπτικών, διαγνωστικών εξετάσεων και θεραπειών στα καρδιοπαθή παιδιά.

Διαβάστε περισσότερα...
  • 1
  • 2
Σελίδα 1 από 2

Καλέστε μας

210 9904010