Εκπαιδευτήρια "Saint-Paul - Δελασάλ"  -  Δημοτικό σχολείο "Δελασάλ"

Education Leaders Awards - Χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Διεθνείς συνεργασίες»

Education Leaders Awards - Χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Διεθνείς συνεργασίες»

Εκτύπωση E-mail

Τα Education Leaders Awards ανέδειξαν, για 9η χρονιά, το φάσμα των εκπαιδευτικών μονάδων και δραστηριοτήτων που ξεχώρισαν από κάθε βαθμίδα και περιοχή της εκπαιδευτικής κοινότητας της χώρας μας, στην τελετή βράβευσης που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, 1 Ιουνίου στο Συνεδριακό Κέντρο Εθνικής Ασφαλιστικής, με τη συμμετοχή περισσότερων από 250 υψηλόβαθμων στελεχών της εκπαίδευσης, εκπροσώπων Φορέων, Πανεπιστημίων, Επαγγελματιών καθώς και εκπροσώπων Τύπου.

Το δημοτικό μας έλαβε, ακόμα μια φορά, το χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Διεθνείς Συνεργασίες»! Η φιλοσοφία των λασαλιανών σχολείων έχει αρχή και κριτήριο επιτυχίας των δράσεων, τη συνεργασία και την επικοινωνία μεταξύ εκπαιδευτικών και μαθητών, σε εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο. Στο πλαίσιο αυτό, κάθε χρόνο συνεχίζουμε συνεργασίες που διατηρούμε επί χρόνια, αλλά δημιουργούμε και νέες με στόχο να εμπλέξουμε σε αυτές όσους περισσότερους εκπαιδευτικούς και μαθητές μπορούμε. Οι συνεργασίες αυτές τονίζουν την ευρωπαϊκή και παγκόσμια διάσταση και τη διαπολιτισμική εκπαίδευση και ενισχύουν την αλληλοεπικοινωνία, την αλληλεγγύη και την αμοιβαία κατανόηση, φέρνοντας μαθητές και εκπαιδευτικούς από διαφορετικές χώρες σε επαφή.

Συγχαρητήρια στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς που υλοποίησαν τα προγράμματα, καθώς και στη διεύθυνση που στήριξε τις πρωτοβουλίες τους.


Καλέστε μας

210 9904010